.

.

ABECEL Kuka, Mini Asztali Multifunkcionális Kuka Otthon a Vödör Fedővel Szemetes, Nappali Hivatal (Szín : Világos Szürke)

ABECEL Kuka, Mini Asztali Multifunkcionális Kuka Otthon a Vödör Fedővel Szemetes, Nappali Hivatal (Szín : Világos Szürke)

Minősítés:

HUF 12321.90
Elérhetőség
Rendelhető

▼belső vödör könnyen eltávolítható a kényelmes hulladék ártalmatlanítása. ❥Tartja távol a mocskot, szemetet, az átgondolt tervezés lehetővé teszi az embereket, hogy maradjanak távol a gond a csomagolás szemét. ❥Egy elegáns kuka, modern design, hogy jól néz ki, könnyen elfér keskeny nyílások, furcsa helyeket;. ❥A tökéletes méret a belső szekrények alatt pult alá süllyed, illetve más, kis terek;. ❥Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek a fürdőszobában. ▼belső vödör könnyen eltávolítható a kényelmes hulladék ártalmatlanítása. ❥Tartja távol a mocskot, szemetet, az átgondolt tervezés lehetővé teszi az embereket, hogy maradjanak távol a gond a csomagolás szemét. ❥Egy elegáns kuka, modern design, hogy jól néz ki, könnyen elfér keskeny nyílások, furcsa helyeket;. ❥A tökéletes méret a belső szekrények alatt pult alá süllyed, illetve más, kis terek;. ❥Redő szépen mellett a wc, talapzat mosogató mellett, a hiúság vagy más kis terek a fürdőszobában.Functionstorage bucket Opening, valamint closing Shakermaterial PPshapelong hordó.

A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval