.

.

Század Csillag Gyerek Fiú Foci Zokni Kisgyermek Lány térdig Zokni Pamut Harisnya Egységes

Század Csillag Gyerek Fiú Foci Zokni Kisgyermek Lány térdig Zokni Pamut Harisnya Egységes

Minősítés:

HUF 539.10
Elérhetőség
Rendelhető

Pamut.Importált.Mosógépben Mosható.
Tulajdonságok : - anyaga : Labdarúgás zokni gyerekeknek elsősorban pamutból.Ezek a puha, kényelmes, nagy rugalmasság, valamint a verejték felszívódás tökéletes, a sport viselni.
☞ Design : a Lányok térd magas zokni,három csíkos felső, 80-as évek Jelmezek zokni Gyerekeknek, egy klasszikus kombináció, ami soha nem megy ki a divatból.Könnyen illeszkedik a különféle egyenruhák, nadrágok, szoknyák.
Tulajdonságok : - jellemzők : Hosszú zokni a babáknak valók lábát meleg, hideg időben pedig egy megfizethető ruházat tartozék.Szintén egy tökéletes ajándék, az aranyos rajzfilm nézd, az biztos, hogy kérem a baba.
☞ Méret : Kisgyermek baseball zokni alkalmasak éves gyerekek 1-9, S : 28 cm=11"illik 12-36 Hónap, M : 35cm=14"illik 3-6 Éves, az L : 42cm=16.5"illik 6-9 Év.A színek alkalmasak a mindennapi pedig cosplay.
☞ Alkalom : Az unisex baba térd zokni használható egész évben, különösen alkalmas a különböző sportlétesítmények, napi helymegosztás, szerepjáték, stb.Karácsony, Halloween dagasztás, álarcos bálok, jelmezes bálok, retro golyó többet.

A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval