.

.

Ursumy Nyomja meg a Köröm Hamis Lábujj Körmök Rövid Tér Hamis Köröm Akril Teljes Borító Mesterséges Köröm a Nők, Lányok (24Pcs)

Ursumy Nyomja meg a Köröm Hamis Lábujj Körmök Rövid Tér Hamis Köröm Akril Teljes Borító Mesterséges Köröm a Nők, Lányok (24Pcs)

Minősítés:

HUF 1.67
Elérhetőség
Rendelhető

Nyomja meg a köröm készült magas minőségű, környezetbarát anyag, kiváló kivitelezés, ami nem mérgező, nincs szaga, nem árt, hogy a test vagy a köröm.Tér hamis körmök gyere 24 Db műköröm, beleértve a 12 különböző méretű ingyenes 2 db köröm ragasztó ticker, 1 mini körömreszelő, ami kényelmes, hogy vágja meg a fájl őket, hossz, forma tetszik.Fényes hamis köröm könnyű alkalmazni, majd távolítsa el.Tiszta a köröm, akkor válassza ki a megfelelő méret a körmök, jelentkezzen ragasztó matricát, hogy a körmöket, majd nyomja meg a 20 másodpercet.Csak akkor kell 3 perc DIY köröm otthon, ahelyett, hogy az egész egy órát a szalonban.Bot köröm csodálatos ajándék a lányok, nők, feleség, barátnő, édesanya, vagy testvérek, valamint kiváló a Felek/Esküvő/Halloween/Hálaadás/stb.Ha bármi gondod van, miután megkapta a teljes fedelet hamis köröm, ne felejtsd el, hogy lépjen kapcsolatba velünk!A 100% - os erőfeszítést, hogy ön elégedett!.Üdv Ursumy! ❤Ursumy eredetileg 2001-ben. Mi elsősorban a tervezés, mind a termelés a műköröm 19 évig. ❤Ursumy célja, hogy az ügyfél az első.Ursumy azt jelenti, Hogy Napos, reméljük, a hamis köröm termékek, szolgáltatások lehet, hogy az életed teljes napsütés. ❤Ursumy tendenciát követi az idők, elkötelezett arra, hogy megmutassa a bizalmat, szépség, modern nőknek.Reméljük, tetszik ! ?, Hogyan kell használni a hamis köröm : 1.Válassza ki a megfelelő méretet a köröm 2.Használja az ingyenes körömreszelő, hogy a lengyel a körmök egyszerűen,tiszta, száraz a kezed, a jobb illeszkedés. 3.Válassza ki a megfelelő kétoldalas ragasztószalag használata, ollóval vágja ki a megfelelő alkatrészeket.Nyomja meg az 1 db kétoldalas köröm matrica a hátsó műköröm(vagy használd a saját köröm ragasztó). 4.Ki a gél be a hamis köröm rajta. 5.Fájl, forma, az új köröm, ha szükséges. ?Tippek távolítsa el az alábbiakat : 1.Tedd a körmök, a meleg vizet 2 percig amely eltávolítja a köröm matrica könnyebb. 2.Ne távolítsa el hirtelen, amely lehet, hogy hagy némi jele a köröm matricák a köröm felszínén.Ebben az esetben,akkor is tiszta marad a köröm matricák vízzel. ?Figyelmet : 1.Kérjük, tisztítsa meg a halál köröm bőr. 2.Használja a köröm ollóval vágja a hosszú körmök. 3.Kérjük, próbálja meg, hogy nem hord a hamis körmök, amikor mosogatás,mosás, valamint egyéb, hosszú távú munka, a víz. 4.Számára csak kétoldalas köröm stickters,nem a folyékony ragasztó (mert nem nyújt szállítás, biztonsági okok miatt) ?Csomagolás : 24 db műköröm. 1 lap 24 db köröm matrica. 1 db random szín körömreszelő.

A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval