.

.

Matrac Porszívó, Ágy Tisztább 2 Mód, 6000 / Perc Nyugtalanság, 45 Perc munkaidő, Mosható Szűrő, a Kanapé, Ágy, Szőnyeg (Fehér)

Matrac Porszívó, Ágy Tisztább 2 Mód, 6000 / Perc Nyugtalanság, 45 Perc munkaidő, Mosható Szűrő, a Kanapé, Ágy, Szőnyeg (Fehér)

Minősítés:

HUF 6516.00
Elérhetőség
Rendelhető

【Nagy teljesítményű Nyugtalanság】 : Az agitátor rezeg 6000 alkalommal percenként, felszabadító du-st, majd a szennyeződés, amelyek mélyen a matrac. 【Hatalmas Folyam Fejét】 : A vezetékes matrac cleaner van egy hatalmas folyam fejét, hogy van egy tartós, nagy teljesítményű szívó, szopás du-st, haj, valamint az egyéb részecskék. 【Sokoldalú】 : A nagy teljesítményű matrac vákuum sokoldalú, dolgozik egy csomó felületek : olyan, mint matracok, szőnyegek, párnák, szőnyegek, matrac, takaró, bútorok, sőt még többet is.A vákuum is rögzíti pet haj, szőr, nagyon jól. 【Könnyű,/ Könnyű Manőver】 : Ez a matrac vákuum 1.1 LB-szuper könnyű, könnyen hordozható, manőverezni. 【Matrac Porszívó】 : Nagyon könnyű, tiszta, okos eszköz a család.A tökéletes ajándék elfoglalt anya meg feleség. 【Nagy teljesítményű Nyugtalanság】 : Az agitátor rezeg 6000 alkalommal percenként, felszabadító du-st, majd a szennyeződés, amelyek mélyen a matrac. 【Hatalmas Folyam Fejét】 : A vezetékes matrac cleaner van egy hatalmas folyam fejét, hogy van egy tartós, nagy teljesítményű szívó, szopás du-st, haj, valamint az egyéb részecskék. 【Sokoldalú】 : A nagy teljesítményű matrac vákuum sokoldalú, dolgozik egy csomó felületek : olyan, mint matracok, szőnyegek, párnák, szőnyegek, matrac, takaró, bútorok, sőt még többet is.A vákuum is rögzíti pet haj, szőr, nagyon jól. 【Könnyű,/ Könnyű Manőver】 : Ez a matrac vákuum 1.1 LB-szuper könnyű, könnyen hordozható, manőverezni. 【Matrac Porszívó】 : Nagyon könnyű, tiszta, okos eszköz a család.A tökéletes ajándék elfoglalt anya meg feleség. 【Nagy teljesítményű Nyugtalanság】 : Az agitátor rezeg 6000 alkalommal percenként, felszabadító du-st, majd a szennyeződés, amelyek mélyen a matrac. 【Hatalmas Folyam Fejét】 : A vezetékes matrac cleaner van egy hatalmas folyam fejét, hogy van egy tartós, nagy teljesítményű szívó, szopás du-st, haj, valamint az egyéb részecskék. 【Sokoldalú】 : A nagy teljesítményű matrac vákuum sokoldalú, dolgozik egy csomó felületek : olyan, mint matracok, szőnyegek, párnák, szőnyegek, matrac, takaró, bútorok, sőt még többet is.A vákuum is rögzíti pet haj, szőr, nagyon jól. 【Könnyű,/ Könnyű Manőver】 : Ez a matrac vákuum 1.1 LB-szuper könnyű, könnyen hordozható, manőverezni. 【Matrac Porszívó】 : Nagyon könnyű, tiszta, okos eszköz a család.A tökéletes ajándék elfoglalt anya meg feleség.

A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval