.

.

ZZHXSM Terminál Blokk 500V 60A Fekete Kettős Sorban 3 Pozíció Csavar Elektromos Akadály Szalag Kettős Sorban Szalag Korlát

ZZHXSM Terminál Blokk 500V 60A Fekete Kettős Sorban 3 Pozíció Csavar Elektromos Akadály Szalag Kettős Sorban Szalag Korlát

Minősítés:

HUF 782.10
Elérhetőség
Rendelhető

A shell anyag a termék a bakelit égésgátló anyag, jó szigetelés, megbízható.A belső a termék készült, a réz vezető.A termék fogad el színű, cink szilva csavar, ami nehéz, de nem könnyen csúszik.A termék könnyű telepíteni, illetve használni, csak lazítsa meg a beállító csavart helyezze be a vezetéket a vezeték lyukat, majd húzzuk szorosra.A teljes kivitelezés a termék remek, a szívósság, az erős, ami tovább növeli a használat élményét.Tulajdonságok : Csomagolás : 1 db Anyag : A shell anyag a bakelit égésgátló anyag, a belső készült minden-réz kalauz anyag Méret : mint az ábrán látható Névleges feszültség/áram : 500 V/60 amper Érdem : 1. A shell anyag a bakelit égésgátló anyag, a belső készült minden-réz kalauz anyag, amely jó szigetelés. 2. Szín cink szilva csavar, kemény állagú. 3. Könnyű telepítés, lazítsa meg a beállító csavart helyezze be a vezetéket a vezeték lyukat, majd húzzuk szorosra. 4. A teljes kivitelezés szép, a szívósság, erős.ps : 1. A méret kézzel mért, de lehetnek hibák. 2. Mivel a világítás, de forgatás szögét problémák lehetnek bizonyos szín különbség, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket. 3. Amikor vezetékek, győződjön meg róla, hogy húzza ki a hálózati tápegység használata alatt a megadott feszültség, illetve áram.

A specifikáció

Packing:
1 pcs
Material:
The shell material is bakelite flame retardant material, and the interior is made of all-copper conductor material
Size:
as shown in the figure
Rated voltage/current:
500V/60 amps
Merit:
1. The shell material is bakelite flame retardant material, and the interior is made of all-copper conductor material, which has good insulation.:
2. Color zinc plum screw, hard texture.:
3. Easy installation, loosen the adjusting screw to insert the wire into the wire hole, and tighten it.:
4. The overall workmanship is fine and the toughness is strong.:
ps:
1. The size is manually measured, and there may be errors.:
2. Due to lighting and shooting angle problems, there may be certain color difference, please refer to the actual product.:
3. When wiring, be sure to disconnect the power supply and use it under the specified voltage and current. :

Vásárláskor megadott áruval