.

.

Smink Kefék,10 Db Smink Kefék Alapítvány Szemhéjpúder a Szemöldök Szemceruza Pír, Por Korrektor ,Utazási Smink táska Tartalmazza(Rózsaszín)

Smink Kefék,10 Db Smink Kefék Alapítvány Szemhéjpúder a Szemöldök Szemceruza Pír, Por Korrektor ,Utazási Smink táska Tartalmazza(Rózsaszín)

Minősítés:

HUF 1.00
Elérhetőség
Rendelhető

【10 DARAB ECSET GYŰJTEMÉNY】EGY sor smink kefék a smink kell, beleértve minden ecset kell, egy természetes megjelenés, valamint a szem smink alkalmazás.Van valami mindenki számára, akár egy smink, kezdő, profi sminkes, vagy egy szépség szerelmese. 【A termék Minőségét】 A szőrt is készült tartós szintetikus rost - puha, selymes nylon, biztosítva, hosszú ideig használható.A smink ecset finom, sűrű, alkalmas még a legérzékenyebb bőrt.Egy nagy gazdaság teljesítménye, a por, a kefék lenne egy jó segítő, hogy hozzon létre egy hibátlan megjelenés. 【STÍLUSOS DESIGN】A 10 db smink ecset készlet néz ki, nagyon elegáns, divatos a legnépszerűbb elegáns Rózsaszín , kell, hogy a kozmetikai táska. 【Kényelmes tárolás, raktározás】egy fekete kefe táskát, amikor nem használja, jobban tárolja smink ecset, oly módon, hogy kerülje a por, könnyen hordozható, menj ki a carry-on táska. 【Ideális Ajándék】 Szánt smink kezdő, valamint rajongók, mint a smink ecset készlet könnyen használható, kiváló minőségű, megfizethető áron, teljes körű választék lehetővé teszi, hogy tartsa a smink.A kiválasztott ajándék anya, feleség, nő vagy barátok. 【10 DARAB ECSET GYŰJTEMÉNY】EGY sor smink kefék a smink kell, beleértve minden ecset kell, egy természetes megjelenés, valamint a szem smink alkalmazás.Van valami mindenki számára, akár egy smink, kezdő, profi sminkes, vagy egy szépség szerelmese. 【A termék Minőségét】 A szőrt is készült tartós szintetikus rost - puha, selymes nylon, biztosítva, hosszú ideig használható.A smink ecset finom, sűrű, alkalmas még a legérzékenyebb bőrt.Egy nagy gazdaság teljesítménye, a por, a kefék lenne egy jó segítő, hogy hozzon létre egy hibátlan megjelenés. 【STÍLUSOS DESIGN】A 10 db smink ecset készlet néz ki, nagyon elegáns, divatos a legnépszerűbb elegáns Rózsaszín , kell, hogy a kozmetikai táska. 【Kényelmes tárolás, raktározás】egy fekete kefe táskát, amikor nem használja, jobban tárolja smink ecset, oly módon, hogy kerülje a por, könnyen hordozható, menj ki a carry-on táska. 【Ideális Ajándék】 Szánt smink kezdő, valamint rajongók, mint a smink ecset készlet könnyen használható, kiváló minőségű, megfizethető áron, teljes körű választék lehetővé teszi, hogy tartsa a smink.A kiválasztott ajándék anya, feleség, nő vagy barátok.Csomag Méretei : 11.8 x 8.26 x 1.18 hüvelyk úgy gondoljuk, hogy a smink a művészet nők törekvés, szépség &személyiség.Smink szerelmeseinek &kezdők lehet elérni, hogy sminkes szinten segítségével a megfelelő smink eszközök sokkal könnyebb.Úgy véljük, a legtöbb hasznos társ a szépség, utazás.Célja a kezdő, valamint smink-rajongók, mint a smink ecset készlet könnyen használható, kiváló minőségű, megfizethető áron, teljes körű választék lehetővé teszi, hogy tartsa a smink.A kiválasztott ajándék anya, feleség, nő vagy barátok.

A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval